Mazdago ry

Mazda Club Finland eli Mazdago ry on Mazda-faneille tarkoitettu yhdistys, joka kokoaa yhteen Mazdoista kiinnostuneet ja alan harrastajat. Tässä artikkelissa kerrotaan lisää Mazdago ry:stä.

Mistä Mazdago ry:ssä on kyse?

Mazdago ry edustaa kaikkia Mazdan rakennussuuntia. Sen parissa entisöidään vanhoja autoja ja tutustutaan myös uudehkojen Mazdojen virityksiin ja muotoiluihin. Mazdago ry:n toimintaa pyöritetään vapaaehtois- ja harrastustyövoimin. Tavoitteena on tarjota yhdistyksen jäsenille tietoa Mazda-merkistä sekä autoilusta. Lisäksi yhdistys ottaa osaa erilaisiin tapahtumiin ja pyrkii saamaan merkkiä näkyville. Samalla yhdistyksen tavoitteena on tuoda Mazda-harrastajat yhteen. Jos haluat liittyä yhdistykseen, sinun ei tarvitse omistaa Mazdaa – pelkkä kiinnostus riittää!

Oma foorumi

Mazdago ry ylläpitää omaa foorumia, jonka nimi on Mazdago.net. Foorumilta löytyy esimerkiksi tietoa alan paikallismiiteistä ja tapahtumista sekä mallikohtaisia tietopankkeja. Foorumilla voi myös käydä kauppaa foorumin Markkinat-osiossa. Jäsenille foorumista löytyy oma jäsenten osio eli Member Zone.

Jos haluat hifistellä autoista muiden samanhenkisten keskustelijoiden kanssa, kannattaa suunnata foorumin ICE – Autohifi -alueelle. Jos taas haluat keskustella tietystä Mazdan mallista, auttavat foorumin mallikohtaiset keskustelualueet sinua löytämään oikean keskustelun pariin. Mallikohtaisilla alueilla voit keskustella esimerkiksi Wanhoista Mazdoista tai 90-luvun klassikoista. Alueiden tietopankit auttavat saamaan lisätietoa sinua kiinnostavasta mallista.

Jäseneksi liittyminen

Jäseneksi liittyminen tapahtuu helposti yhdistyksen nettisivun kautta. Sinun tulee täyttää liittyessäsi sivustolta löytyvä lomake, johon täytetään muun muassa foorumitunnus, etunimi, sukunimi, syntymäaika, katuosoite ja puhelinnumero.

Kun liityt yhdistyksen jäseneksi, saat jäsenkortin, kerhotarran ja membertarran. Jäsenet pääsevät osallistumaan kerhon järjestämiin tapahtumiin tavallista edullisemmin. Toisinaan osallistuminen on jopa täysin maksutonta. Edut ovat tapahtumakohtaisia. Jäsenet saavat alennuksia myös yhdistyksen yhteistyökumppaneilta ja 10% alennusta kerhotuotteista. Tämän lisäksi yhdistyksen jäsen saa kerholehden, joka tulee hänelle kotiin postitse. Jäsenet saavat myös lukuoikeuden lehden sähköiseen pdf-versioon. Eikä tässä suinkaan vielä kaikki! Yhdistyksen jäsen saa halutessaan lisätä autonsa jäsenten autot-sivulle. Lisäksi hän saa pääsyn yhdistyksen keskustelufoorumin MemberZone-alueille.

Vuonna 2019 yhdistyksen jäsenmaksu oli 20 euroa. Perheenjäsenen jäsenmaksu ilman lehtitilausta oli 10 euroa. Jäseneksi liittyminen on siis perin halpaa lystiä ja sisältää monia Mazda-fania kiinnostavia etuja.